spot_img

Arsenovič kljub pritiskom ne namerava odstopiti, nova kandidatura pod vprašajem?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Po številnih pozivih koalicijski partnerjev in kriminalistični preiskavi, ki oteka zoper njega, ne bo odstopil. Večina mestnih svetnikov iz opozicije in koalicije ga je pozvala k odstopu, a župan je pri svoji odločitvi avtonomen. Raziskovali smo, kako to komentirajo občani in kaj njegova poteza pomeni za Maribor.

Mariborski župan Saša Arsenovič je po incidentu z mladoletnikom pri Teniškem klubu Branik ostal brez koalicija, a odstopiti ne namerava. A dejstvo je, da župana mestni svet ne more odstaviti. Odstopi lahko le, če se sam tako odloči. In mariborski župan se za takšno potezo ni odločil. V včerajšnjem intervjuju za Radio Maribor je Saša Arsenovič poudaril, da ne bo odstopil, še več, dejanje je celo zanikal.

Medtem ko Arsenoviča izstopi nekaterih koalicijskih partnerjev v luči jesenskih lokalnih volitev ne skrbijo, ni več tako prepričan o svoji vnovični kandidaturi. Kot je poudaril se je iz incidenta marsikaj naučil, med drugim tudi, da so posledice občutili njegovi otroci in bližnji. Posledično ne ve, ali je razvoj mesta vreden tega, da doživiš tak pogrom.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img