11. mednarodna znanstvena konferenca Za človeka gre

Zasebna univerza Alma Mater Europaea – ECM, ki ima sedež v Mariboru, sledi trendom digitalizacije.  Vse večja uporaba naprednih tehnologij v vsakdanjem življenju namreč po njihovih navedbah povzroča veliko povpraševanje po strokovnjakih s tega področja.

Na univerzi podelili priznanja pedagoškim sodelavcem. Zdravnica Jelka Helena Reberšek Gorišek je prejela priznanje za predano mentorsko delo in močan pečat na področju medicine, prava in etike. Lenart Škof pa priznanje za vrhunske znanstvene monografije na področju sodobne filozofije in etike.

Marca pa bodo pripravili 11. mednarodno znanstveno konferenco Za človeka gre, ki se letos osredotoča na družbeni in tehnološki razvoj v službi varnosti in dostojanstva. Udeležbo sta med drugim potrdila predsednik Evropske akademije znanosti in umetnosti Klaus Mainzer in ekonomist Jeffrey Sachs.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content