Obudili bi dejavnost na območju ribnika na Dežnem

Občina Podlehnik je bila v preteklem mandatu prizadevala za razvoj turizma in medgeneracijskega sodelovanja. V ta namen so se odločili za realizacijo več manjših projektov, za njihovo izvedbo pa jim je uspelo pridobiti sredstva na razpisih Lokalne akcijske skupine Haloze. Kakšna pa so pričakovanja v letu 2023?

Na območju naselja Dežno se nahaja ribnik, katerega potencial je bil v preteklem obdobju premalo izkoriščen.

Poleg počivališča za avtodome bi na tej lokaciji želeli obuditi rekreativno dejavnost ribištva oz. unovčili turistični potencial z butično vsebino.

Z okoliškimi občinami pa sodelujejo v razvoju blagovne znamke Visit Haloze. Gre za smiselno nadaljevanje promocijskih aktivnosti turističnih dejavnosti območja Haloze in krepitev blagovne znamke Visit Haloze. V sklopu projekta je definiranih 27 aktivnosti.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content