spot_img

Župan Arsenovič se, kljub aferi »tenis žogica«, podaja na lokalne volitve

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Vodilni funkcionarji Mestne občine Maribor so danes na tiskovni konferenci predstavili ključne točke dnevnega reda prihajajoče 33. redne seje mariborske občine. Širšo javnost pa je bolj kot birokratske ideje zanimalo ali bo Saša Arsenovič, kljub incidentu pri teniškem klubu Branik, ostal župan mesta. Kako se je na nekoliko provokativno vprašanje odzval pa v naslednjih minutah.

Vodstvo Mestne občine Maribor je pred 33. redno sejo, ki bo na sporedu 26. maja, predstavila ključna gradiva, ki jih bodo obravnavali mestni svetniki. Ena izmed osrednjih točk dnevnega reda bo sprejemanje že drugega letošnjega rebalansa proračuna. Predstavili so tudi spremembe odloka o varstvu pred naravnimi nesrečami v Mestni občini Maribor.

Skupno občinsko upravo je konec leta 2019, z namenom skupnega opravljanja določenih strokovnih in razvojnih nalog, ustanovilo 18 občin širšega mariborskega območja. Namen vzpostavljanja skupnih občinskih uprav je povezovanje, naša obveza in poslanstvo pa sta ustvarjanje pogojev za boljše, varnejše in bolj zdravo življenjsko okolje.

Župan Saša Arsenovič je moral ob koncu predstavitve gradiv za prihodnjo sejo odgovoriti tudi na nekoliko neprijetno vprašanje, o nadaljnem vodenju občine, predvsem glede na burne dogodke v zadnjih tednih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img