spot_img

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V teh ne najbolj prijetnih časih so v Rušah poskrbeli za nekaj čarobnosti in sproščen otroški smeh. V Medgeneracijskem centru Zavoda Rast so namreč med zimskimi počitnicami pripravili zanimive aktivnosti za najmlajše, ki bodo potekale še do petka. Že prihodnji teden se bo dogajanje nadaljevalo, takrat z dogodki za nekoliko starejšo publiko.

Takole neobremenjeno in čarobno je lahko življenje otrok, ko vanj ne vdirajo problemi odraslih. Najmlajši so si danes v Rušah resnično lahko privoščili vse in postali karkoli so si pač zaželeli. V Zavodu Rast so poskrbeli, da so letošnje Zimske počitnice v Rušah drugačne, kot so bile doslej. S tem dogajanja za najmlajše še ni konec. Aktivno, poučno in zabavno bo tudi v prihodnjih dneh.

Vsak začetek je težak, se zavedajo v Zavodu Rast, a ob tem verjamejo, da bodo s svojo ponudbo privabili še več občanov Ruš vseh starosti. Pokazalo se je namreč, da je želja po druženju v Rušah še kako prisotna. Tudi marec bo v Zavodu rast sicer postregel s številnimi zanimivimi dogodki. Že prihodnji teden se obeta kulturno dogajanje, kjer bodo v središču pozornosti ženske.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img