Zahtevna priprava na Bravo po huliganskih izgredih

Slovensko nogometno sceno je minuli vikend pretresel dogodek na stadionu Fazanerija, ko bi naj navijaška skupina Viole na igrišče odvrgla prepovedano eksplozivno sredstvo, zaradi česar je hujše poškodbe utrpelo kar šest predstavnikov Mure. Kako pa je omenjen dogodek vplival na pripravo ekipe za tekmo proti Bravu?

Tekma z Bravom bo zahtevna, gre namreč za tekmovalno ekipo, ki se v letošnjem letu odkrito spogleduje z mesti, ki na koncu sezone vodijo v kvalifikacije evropskih tekmovanj.

Mariborčani so v začetku spomladanskega dela prvenstva stabilizirali obrambo, saj so ob nedotaknjeni mreži Aluminiju in Muri do prekinitve tekme dopustili izjemno malo priložnosti za zadetek. Sven Šoštarič Karič pa je na mestu centralnega branilca po odhodu Maxa Watsona dobil novega partnerja Lana Vidmarja, kako sta se ujela?

Poleg obrambe pa trenutno, , v sestavi z Barišičem, Iličićem, Sudanijem in Jakupovičem, odlično izgleda tudi mariborski napad. Vsak izmed njih premore individualno kvaliteto, a vendar je treba omeniti velik izziv za trenerja, vzpostaviti med njimi harmonijo, ki na igrišču funkcionira.

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content