spot_img

Začela se je evakuacija stanovalcev Tezna

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zaradi varne odstranitve letalske bombe, najdene na parceli 633/5 k.o. Tezno oz. na območju Prevorškove ulice 8, bodo danes posebni pogoji za stanovalce Tezna.

Prebivalce in uporabnike poslovnih prostorov, ki živijo in delajo v oddaljenosti 300 metrov od najdišča neeksplodiranega ubojnega sredstva so do 10:30 ure, ko je odrejen ukrep evakuacije, zapustili svoje domove in poslovne prostore ter umaknili svoja motorna in druga vozila.

Za namen varne odstranitve vozil so na razpolago parkirni prostori ob križišču Zagrebške ceste in Poljske ulice (zahodna stran športnega igrišča Kovinar).

Evakuacijski sprejemni center za prebivalce je urejen v avli Osnovne šole Martina Konšaka na Prekmurski ulici 67.

Predvidoma ob 12. uri bo sprožena sirena z znakom za splošno nevarnost. Po končanem postopku deaktiviranja bombe bo sprožena sirena za preklic nevarnosti. Po preklicu nevarnosti se lahko občani, ki so bili evakuirani, vrnejo v svoje domove.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img