spot_img

Z energetsko sanacijo optimizirajo stroške

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na ormoškem koncu potekajo številne energetske sanacije. Danijel Vrbjak, župan občine Ormož je pred časom podpisal skoraj 600.000 evrov vredno pogodbo za evropsko sofinancirano energetsko sanacijo tamkajšnjega kulturnega doma.  Hkrati je z istim podjetjem približno enako vredno pogodbo za sanacijo telovadnice in Kulturnega doma Sokolana podpisal župan Središča ob Dravi Jurij Borko.

Celovita energetska prenova osnovnošolske telovadnice in kulturnega doma v Središču ob Dravi, za katero se je na javni razpis prijavil samo GES, vredna slabih 603.000 evrov.

A ne bodo je sanirali samo od zunaj, saj so preko resornega ministrstva pridobili sredstva tudi za sanacijo notranjosti. Dodatno bodo uredili tudi nove ogrevalne sisteme in tako omogočili večjo preudarnost pri porabi energentov. V Ormožu pa bodo za večjo dostopnost gibalno omejenim na občini vzpostavili dvigalo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Do tega trenutka le malo odločitev za oddajo stanovanja državi

Stanovanjski sklad RS se je v okviru javnega najema stanovanj, pri katerem na trgu najema stanovanja in jih oddaja...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img