spot_img

Vrtec v Kungoti vpisuje nove otroke

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Vpis predšolskih otrok v Vrtec pri OŠ Kungota z enotami vrtca Zg. Kungota, Sp. Kungota in Svečina za šolsko leto 2021/2022 bo potekal od 7. do 11. februarja 2022, vsak delovni dan med 7.00 in 15.00, razen v sredo, 9. februarja 2022, med 7.00 in 16.30 uro.

V vrtec sprejemajo otroke od enajstega meseca starosti dalje (če starši več ne uveljavljajo pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela) do vstopa v osnovno šolo.

Izpolnjene vloge za vpis otroka v program vrtca za šolsko leto 2022/2023 lahko starši oddajo najkasneje do 11. februarja 2022 in sicer lahko vlogo dostavijo osebno v Vrtec pri OŠ Kungota ali pa jo pošljejo po pošti.

Starši bodo o sprejemu otroka v program vrtca obveščeni pisno, najpozneje do 31. 3. 2021. Vpis in sprejem otrok v programe vrtca, odvisno od prijav in prostih mest, sicer poteka celo leto.

Če bo prijav za sprejem otrok več, kot je prostih mest, bo o sprejemu odločala Komisija za sprejem otrok v vrtec v skladu s Pravilnikom o sprejemu otrok v vrtec v občini Kungota.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

30 let delovanja Skupnosti občin Slovenije

Skupnost občin Slovenije je obeležila 30 let svojega obstoja. Predsednik Pahor je na slovesnosti nastopil kot slavnostni govornik. Na slavnostnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img