Vijoličasti v pokalu proti Rudarju

NK Maribor misli po neuspehu v Prekmurju proti Muri usmerja v Pokal Pivovarne Union. Na stadionu ob Jezeru se bo pomeril z velenjskim Rudarjem, ki trenutno nastopa v drugi slovenski ligi.

Mariborčani bodo v dvoboju z Rudarjem izraziti favoriti, saj so po kakovosti najmanj za razred ali dva višje od nasprotnika. Kaj pa to pomeni za samo pripravo na tekmo?

Po dolgem času je na zadnji tekmi nastopil krilni napadalec Ishaq Rafiu, ki je kar nekaj mesecev potreboval za prilagajanje na taktične zahteve strokovnega štaba.

Trener Damir Krznar je po porazu z Muro dejal, da so vijoličasti v igri naredili toliko napak, kot v zadnjih petih tekmah skupaj. Kaj pa je pokazala analiza tega obračuna oz. kakšen vpliv bo imela na potek sezone?

Mariborčani računajo na najvišje mesto v pokalu, drugače rečeno, vse razen osvojitve trofeje bi bilo za vijoličaste velik neuspeh.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:05

Pesnica je žagala pozno v noč

Občina Pesnica veliko pozornosti nameni svojim občanom. Tako so jim tudi letos priredili koncert, s katerim so se zahvalili vsem ženam in materam ter...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Skip to content