Vijoličasti kadrovski cunami se lahko začne

Pred sedmo silo je ob koncu jesenskega dela prvenstva stopil športni direktor NK Maribor Marko Šuler in jasno predstavil smernice za prihodnje delovanje kluba. Klub z novim letom zagotovo zapuščajo Xhuliano Skuka, Ishaq Rafiu, Aljaž Antolin in Erico Castro. Nekaj je pa tudi nogometašev, katerih prihodnost je za zdaj še nedorečena.

Po navedbah Šulerja je nekaj interesa za usluge Jana Repasa,Aljaža Antolina,  Marina Laušiča in Arnela Jakupovića. V zimskem prestopnem roku je pričakovati vsaj dva do tri odhode z primerno odškodnino.

Vijoličastemu moštvu se je že pred nekaj dnevi pridružil dosedanji kapetan Kopra Maks Barišič, katerega prihod je Šuler označil za dobro potezo. Poleg tega pa bodo v strokovnem štabu iskali okrepitev v vsaki igralni liniji z izjemo vratarja.

Športni direktor je sicer v družbi svojega pomočnika Marcosa Tavaresa v mesecu novembru obiskal Brazilijo. V javnosti so se pojavljali očitki, da gre za zgolj zimski dopust prvih kadrovnikov Maribora, kakšne pa so ključna spoznanja iz delovnega obiska ene najbolj nogometnih držav sveta?

Prihajajoči prestopni rok bo ključen za nadaljnji razvoj ekipe, ki je bila v jesenskem delu prvenstva neprepoznavna in ni bil vredna dresa NK Maribora

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content