spot_img

Vijoličasti gostujejo v Sežani

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V 32. krogu Prve lige Telemach se bosta na stadionu Rajka Štolfe v Sežani pomerila Tabor in Maribor. Tekme med tema dvema ekipama so v preteklosti postregle s številnimi zadetki, kar pa v tem primeru ne gre pričakovati. Sežančani imajo enega izmed slabših napadov lige, tudi Mariborčani pa v zadnjem času niso najbolj učinkoviti.

NK Maribor se po nepričakovanem spodrsljaju proti Radomljam pripravlja na gostovanje v Sežani. Gre za podobno ekipo, ki praviloma stoji v nizkem obrambnem bloku, s čimer imajo Mariborčani v zadnjem času velike težave. Še posebej če na igrišču ni najboljšega posameznika Ognjena Mudrinskega.

Vijoličasti so sicer pod taktirko Radovana Karanoviča izrazito popravili defenzivni segment igre. Prejemajo dokaj malo zadetkov, kar je posledice vedno bolj uigrane zadnje vrste, kjer vedno boljše igre prikazuje novinec Max Watson.

Tabor bo izredno motiviran predvsem v smislu krčevitega boja za obstanek. Nevarni so predvsem v tranziciji žoge med linijami in hitrih protinapadih. Poleg tega se tekma igra na najožjem igrišlu v Sloveniji, zato prostora za igro po sredini ne bo veliko.

Karanovič je še spomnil, da bo izredno pomemben člen tudi superveteran Marcos Tavares, katerega bi naj zamenjal v zadnji tretjini tekme z najboljšim strelcem moštva Mudrinskim. Tekma bo odločilnega pomena za Maribor, predvsem ob dejstvu da bi z vnovičnim spodrsljajem pred derbijem z Koprom slednjemu predali prvo mesto na lestvici.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img