Vijoličasti gostujejo v Murski Soboti

Nogometaši Maribora se po zmagi na Štajerskem derbiju proti Celju pripravljajo na gostovanje v Murski Soboti. Kakšen je plan za tekmo?

Mura je v tem tednu odpustila trenerja Damirja Čontalo in na njegovo mesto imenovala nekdanjega stratega Brava Dejana Grabića. Je bila zaradi tega priprava na nasprotnika težja?

Mariborčani so v zadnjih tekmah izrazito popravili obrambno vrsto. Če so še v jesenskem delu prvenstva gole dobivali kot po tekočem traku, se je zgodba v drugi polovici sezone popolnoma spremenila. Kje so razlogi za to?

Maribor bo na tekmi oslabljen, saj se je na zadnjem obračunu težje poškodoval levi bočni branilec Gregor Sikošek. Čaka ga dolgotrajno okrevanje, kaj pa to pomeni za moštvo?

Vijoličasti bodo proti Muri lovili že deseto zaporedno tekmo z pozitivnim rezultatom, kar bi jim omogočilo ohranitev drugega mesta na lestvici Prve lige Telemach.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:05

Pesnica je žagala pozno v noč

Občina Pesnica veliko pozornosti nameni svojim občanom. Tako so jim tudi letos priredili koncert, s katerim so se zahvalili vsem ženam in materam ter...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Skip to content