Vijoličasti doma proti Domžalam

NK Maribor se po izgubljenem večnem derbiju in naslovu prvaka v Ljubljani osredotoča predvsem na pokalno tekmovanje. Kljub temu pa jih ta vikend čaka nova ligaška preizkušnja proti Domžalam, kjer bodo lovili tri točke za zagotovitev mest, ki zagotavljajo nastope v evropskih kvalifikacijah.

V taboru Maribora je bilo rečeno, da bodo po vseh izgubljenih možnostih za ubranitev naslova državnega prvaka zaigrali bolj napadalno oz. sproščeno. Pa bo temu res tako?

Domžale so v nizu treh zaporednih remijev in trenutno zasedajo peto mesto na lestvici, za četrtim Koprom zaostajajo za štiri točke, zato bodo v Ljudskem vrtu izredno nevarni. Ob tem velja omeniti, da v letošnji sezoni proti vijoličastim še niso izgubili.

Glede na to, da si Maribor iz rezultatskega vidika nastopov v Evropi ni priigral ne gre pričakovati številnih sprememb v začetni enajsterici, razen tistih prisilnih, zaradi kartonov ali poškodb.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:02:48

Čas je za zimski počitek

Za številne vrtnarje in vrtičkarje sta pozno poletje in zgodnja jesen čas velike radosti ob uživanju plodov narave. Tako se mnogi veselijo počitka, ki...

Več podobnih novic

Skip to content