spot_img

Veze in poznanstva mestnega servisa

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Že pred časom je predsednik nadzornega sveta Energetike Maribor Damijan Škrinjar, ko je za imenoval začasnega direktorja Borisa Novaka obljubil, da bodo za imenovanje direktorja s polnim mandatom izdali nov razpis. Slednjega naj bi objavili že konec februarja, a se to ni zgodilo. Odgovora na to, zakaj so se odločili za tak izbor, ni, poroča časnik Večer.

Na podoben način so pred časom imenovali Ranka Šmigoca na čelo mariborskega Marproma, ki je direktor občinske družbe Mestne nepremičnine. Nadzorni svet mu je podelil štiriletni mandat.

Kot smo že poročali so sporne tudi pravne svetovalne pogodbe Javnega holdinga Maribor, kjer veliko denarja namenjajo za svetovalne in druge storitve, ko tudi pavšalne pogodbe svetovalcem nadzornikov mariborskega holdinga. Kot kaže pa tudi na mariborski občini namenijo več kot sto tisoč evrov tudi za pravno svetovanje.

Jurišič tako namesto plačevanja dragih uslužbencev predlaga, da naj raje izobrazijo lasten kader in denar namenijo za socialno šibke, ki jih v mariborski občini ne manjka.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img