spot_img

V Spodnjem Dupleku je tik pred odprtjem nogometno igrišče z umetno travo

V zadnjem tednu

V občini Duplek zaključujejo največjo investicijo v športno infrastrukturo v tem letu, gradnjo nogometnega igrišča v Spodnjem Dupleku. Gre pa za naložbo, ki bo pozitivno vplivala tako na delovanje osnovne šole, kakor tudi nogometnega kluba Duplek.

Dimenzije igrišča so nekoliko manjše od državnih oz. evropskih standardov, zato uradnih tekem na tej zelenici ne bo možno organizirati. Bo pa služil, kot teren za organizacijo športne vzgoje in treningov mladinskih ekip nogometnega kluba.

Investicija je skupno vredna 534 tisoč evrov in je skoraj v celoti finančno podprta iz občinskega proračuna. Izvajalec v tem trenutku izvaja še zadnje popravke, pričakuje pa se, da bi uporabno dovoljenje bilo izdano do konca meseca oz. najkasneje do prvega šolskega dne v septembru.

Z investicijo je dupleška občina zaokrožila športno infrastrukturo v Spodnjem Dupleku, kjer je že pred tem stalo igrišče s tartansko podlago in ena izmed največjih pridobitev zadnjih let, multifunkcijska športna dvorana.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Najstarejše mesto obiskal lihtenštajnski princ Nicolaus

Na Ptuju so minuli vikend potekali Viteški dnevi, ki jih organizira Viteški red Svetega Jurija iz Koroške. Vrhunec dogajanja...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel