spot_img

V Rušah nagradili najboljše športnike

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zmaga ni nekaj, kar se zgodi na igrišču, ko zapiska piščalka in zavreščijo navijači. Zmaga je nekaj, kar se gradi fizično in mentalno vsak dan, ko treniraš in vsako noč, ko sanjaš. In v Rušah je športnih sanj veliko, kar so po dveh letih vnovič dokazali na prireditvi Športnik leta.

Strokovnjaki ugotavljajo, da so ključne pri športu številne osebnostne lastnosti, ki jih skozi šport le nadgrajujemo. Marljivost, vztrajnost, disciplina in borbenost, pa tudi potrpežljivost in kreativnost odlikujejo športen karakter, ki ga tekom razvoja kariere le pilijo do popolnosti.

Ker je bilo športno leto 2020 zaradi epidemije v okrnjeni obliki, bo za to leto podeljenih manj priznanj. Sicer pa se za naziv športnika leta vedno potegujejo najboljši iz članske kategorije, ob tem pa so podeli še priznanja za športne dosežke v letih 2020 in 2021, priznanja za perspektivne športnike in priznanji za življenjsko delo na področju športa in za krajše obdobje prostovoljnega dela v športu.

V Rušah veliko stavijo na šport, imajo dobro razvito športno infrastrukturo in razvijajo številne projekte, s katerimi širijo pomembno vlogo športa med mladimi.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img