spot_img

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo. Z vodstvom pekrske krajevne skupnosti so zasnovali ključne cilje, ki jih čakajo v prihodnjem obdobju. Kateri pa so projekti, ki so bili v vmesnem času že urejeni?

Govora je o Bezjakovi ulici, ki je zaradi kamionov z visokimi težnostnimi obremenitvami bila že zelo dotrajana. Naložbo so realizirali pred kratkim, kakšne pa bo imela učinke na lokalno prebivalstvo?

Na splošno pa se v Pekrah nadejajo nadaljevanja ureditve še ostalih dotrajanih cestnih povezav, ki niso bile rekonstruirane že več desetletij. Bezjakova ulica, kjer je dejanska točka gravitacije z knjižnico, sedež krajevne skupnosti in športna igrišča, je bila urejena. A po besedah predsednice pekrske krajevne skupnosti Zvonke Debenak le delno, zgornji del ulice je namreč še vedno v malodane katastrofalnem stanju.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img