V najstarejšem mestu bodo tudi letos drsali brezplačno

Na Ptuju so se vnovič odločili, da občanom in obiskovalcem, predvsem pa najmlajšim, omogočijo pravo decembrsko vzdušje in na mestno tržnico postavijo drsališče s pravim ledom.

Velikost drsališča je 420 kvadratnih metrov, poskrbeli pa so tudi za animacijo najmlajših. Na javnih službah so se že pred dvema letoma odločili za nakup lastnega drsališča, kar se je skozi leta izkazalo za dobro odločitev.

Navkljub višjim stroškom energije večjih sprememb pri vzdrževanju ne pričakujejo. Ledeno ploščad na mestni tržnici bodo otvorili v petek, 1. decembra ob 18 uri, obiskovalci pa bodo lahko drsali vse do druge polovice februarja.

Tudi za božično krasitev najstarejšega slovenskega mesta so poskrbeli v ptujskih javnih službah in za letos napovedujejo številne novitete po različnih koncih ožjega mestnega jedra.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content