Kdaj bo zgrajena športna dvorana v Dobrovcah?

Občina Hoče- Slivnica je že v prejšnjem mandatu izgradila kolesarsko povezavo ob cesti, ki se navezuje na sosednjo občino Miklavž na Dravskem polju. Slednja se je zavezala, da bo svoje del kolesarske steze skozi gost v Rogozi dokončala in projektu zagotovila celovitost. A se je zataknilo pri pridobivanju lastništva zemljišča.

Po uspešni sodni poravnavi računajo, da bodo projekt lahko nemoteno izvedli. Občina bo tako solidno povezana z kolesarskimi povezavami s sosednjimi občinami.

Občina svoje napore usmerja v celostno preoblikovanje, pri čemer ne pozablja na razvoj okoliških krajevnih skupnosti. V tekočem letu se zavzema za reševanje prostorskih izzivov, ki se pojavljajo v Osnovni šoli Dobrovce. Zaradi pomanjkanja notranjih športnih površin so sprejeli odločitev o gradnji nove športne dvorane v naselju Dobrovce.

Ključen je pomen raznolikosti športnih dejavnosti in rasti števila športnih prireditev ter tekmovanj v regiji. Z izgradnjo druge dvorane bodo lahko sočasno potekale različne športne aktivnosti, z večjim obsegom prireditev in treningov ter s tem spodbujanje športne strasti v lokalni skupnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content