spot_img

V Hrastovcu bodo še korak bližje izpraznitvi gradu

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V SVZ Hrastovec napovedujejo podpis sporazuma o sofinanciranju izgradnje novih bivalnih enot Socialno varstvenega zavoda Hrastovec v Lenartu. V sedem novih bivalnih enot se bo preselilo 70 stanovalcev zavoda. Vrednost projekta je ocenjena na 4,1 milijona evrov, od tega bo država projekt sofinancirala v višini 3,9 milijona evrov, razliko bo zagotovil zavod iz lastnih sredstev. Cilj vseh novih investicij v zavodu je, da se stanovalci iz gradu preselijo v nove prijaznejše enote in se grad izprazni in nameni drugemu namenu.

Sporazum bosta v ponedeljek, 21. marca 2022, ob 15. uri v Viteški dvorani v gradu Hrastovec ob prisotnosti župana Občine Lenart mag. Janeza Krambergerja podpisala direktor SVZ Hrastovec Aleksander Gungl in minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj.

Direktor SVZ Hrastovec Aleksander Gugl:

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img