Tretji Štajersko- Prekmurski derbi

Mariborski nogometaši so v finišu priprav pred prihajajočim Štajersko-Prekmurskim derbijem proti Muri. Po nedeljskem prepričljivem zmagoslavju nad Aluminijem z 7-0 vstopajo v tekmo z visokim samozavestnim zagonom. Nasprotno, Mura se sooča z rezultatsko krizo, potem ko je prejšnji vikend doživela boleč poraz s 4-1 proti Celju.

Obetavno je, da bodo ljubitelji nogometa v nedeljo priča napetemu obračunu na stadionu Fazanerija, kjer bo Maribor skušal ohraniti svojo zmagovito formo, medtem ko bo Mura iskala priložnost za preboj iz trenutne krize rezultatov.

Pomembna sprememba v Mariborskem moštvu je odhod centralnega branilca Maxa Watsona, ki se je pridružil švedskemu klubu Norkoping. Klub pa je hitro ukrepal in okrepil obrambo z dodatkom Žige Repasa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content