spot_img

Tomaž Barada je predstavil programska izhodišča za predsednika OKS

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Kandidat za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) Tomaž Barada je danes v Mariboru predstavil svojo vizijo dela krovne športne organizacije v prihodnje, pri čemer v ospredje postavlja celovit razvoj športnikov. Predstavil je tudi svojo ekipo, v kateri so Miroslav Cerar, Matej Erjavec, Matej Planko in Toni Balažič.

Dejstvo, da Tomaž Barada kandidira za predsednika OK že dolgo ni več skrivnost, je pa v Sodnem stolpu na tiskovni konferenci javnosti predstavil svoja programska izhodišča. Za slogan kampanije pa si je izbral: Dajmo športu glavno besedo.

Ožjo ekipo je zasnoval že lani, med pomembnejšimi njegovimi podporniki pa je nujno omeniti legedno slovenskega športa in olimpionika Miroslava Cerarja, predsednika slovenske košarkarske zveze Mateja Erjavca in generalnega sekretarja Planinske zveze Slovenije Mateja Planka.

Tomaž Barada je v svoji dolgi športni karieri dosegel izjemne rezultate v taekwon do-ju, kjer je postal evropski in svetovni prvak, uspehe pa je ponovil tudi v kickboxingu. Še preden je bil imenovan na mesto podpredsednika krovne slovenske športne organizacije, je prejel tudi častno listino Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. Kakšne pa so možnosti, da premaga protikandidata Franja Bobinca in prevzame krovno državno olimpijsko organizacijo?

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img