Teniški klub Branik v gradnjo nove tribune

V Teniškem klubu Branik so v lanskem letu s pomočjo Mestne občine Maribor in Fundacije za šport novo montažno dvorano s tremi igrišči. Kako je ta investicija vplivala na delovanje oz. organizacijo kluba?

V letošnjem letu pa so vse misli usmerili v gradnjo tribune, ki bo umeščena na eno izmed teniških igrišč. To investicijo bi financirali iz lastnih sredstev. Direktor Teniškega kluba Branik Klemen Kokol je poudaril, da bi želeli tribuno izgraditi do začetka Olimpijskega festivala evropske mladine. Kaj pa bi slednja vsebovala?

Teniški klub Branik bo eno izmed prizorišč Olimpijskega festivala evropske mladine, največjega športnega dogodka v zgodovini Mestne občine Maribor. Kaj pa to pomeni za promocijo mariborskega tenisa oz. športa nasploh?

V neposredni bližini kluba mariborska občina načrtuje gradnjo promenade Josipa Primožiča Toša in celovito revitalizacijo Langerjeve vile. Projekta sicer nimata neposredne povezave z delovanjem teniškega kluba, kljub temu pa bosta bistveno izboljšala izgled širše okolice.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Na klop Maribora se vrača Ante Šimundža

Novo vijol’čno poglavje: v Ljudski vrt se vrača Ante Šimundža. Po tem, ko je Damir Krznar v ponedeljek zapustil mesto trenerja, iskanje njegovega naslednika ni...

Več podobnih novic

Skip to content