Tekma proti Radomljam bo brez gledalcev

NK Maribor po reprezentančni pavzi misli preusmerja v nadaljevanje Prve lige Telemach, kjer jih konec tedna čaka domača tekma proti Radomljam. Slednje so nedavno v Pokalu Pivovarne Union senzacionalno premagali Mariborčane. Bo zato motivacija v vijoličastem taboru še na višji ravni?

Maribor je zaradi kazni NZS primoran naslednje štiri domače tekme odigrati brez gledalcev, kljub temu pa se je vodstvo klub odločilo, da bo na južni ploščadi pred stadionom Ljudski vrt organiziralo ogled tekme na velikem zaslonu, druženje so poimenovali Vijolčni miting.

Na tekmi proti Radomljam bosta manjkala pomembna člena El Arabi Hillal Soudani in Blaž Vrhovec. Kakšen hendikep to predstavlja za moštvo?

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content