Prvi bodo drsali Kidričani

Prihodnji teden se bo s prižigom lučk v večini občin pričel veseli december, ki bo tudi letos ponudil številne možnosti za zimske radosti.

Prvi bodo z drsanjem na prostem pričeli v Kidričevem, kjer je vse že nared za decembrske aktivnosti pod zvezdami. Drsališče obratuje od 27.novembra 2023 pa vse do 11. februarja prihodnje leto. Vsak dan boste drsalke lahko preizkusili med 16:00 in 21:00 uro. Med vikendi že od 13 ure dalje.

Lučke bodo prižgali v petek, ko bodo tudi uradno otvorili letošnji Park pod tisočerimi zvezdami. Program slednjega bodo kot prejšnje leto ustvarjali člani številni društev, osnovnošolci, vrtičkarji in vse krajevne skupnosti. Božične radosti se bodo s pestrim družabnim programom prevesile vse do letošnjega kurentovanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content