spot_img

Pred svetniki rebalans letošnjega in zaključni račun lanskega proračuna

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na 22. redni seji občine Ruše bo danes precej vsebinskih točk. Med njimi ena pomembnejših odlok o spremembi odloka o proračunu občine Ruše za leto 2022 oziroma rebalans proračuna za letošnje leto.

Tokrat bodo občinski svetniki obravnavali tudi spremembo Poslovnika občinskega sveta, kajti tekom dela tega mandata se je izkazalo, da so nekateri deli poslovnika manj fleksibilni in zato bodo posamezne postopke poenostavili in s tem olajšali delo občinskega sveta. V prvi obravnavi pa se bodo svetniki seznanili tudi s spremembami Statuta občine Ruše.

Točka dnevnega reda današnje seje bo tudi zaključni račun občine za leto 2021. Realizacija proračuna občine Ruše za preteklo leto kaže, da je bil na prihodkovni strani proračun realiziran pri 7,6 milijona evrov, na odhodkovni pa 8,6 mio evrov.

Med investicije spada še nakup telovadnice, ki se drži tamkajšnje osnovne šole, izgradnja večnamenskega igrišča na Smolniku, ureditev igrišča z umetno travo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img