spot_img

Policija pred nedeljsko tekmo v Ljudskem vrtu opozarja, da…

V zadnjem tednu

V nedeljo, 13. marca 2022, bo ob 17.30 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 27. kroga Prve lige Telemach Slovenija, med kluboma NK Maribor in NŠ Mura. Policija vse obiskovalce prireditve obvešča, da bo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje.

Tehnična sredstva za videosnemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu.

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno. Če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, naj jih parkirajo na za to določenih mestih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel