Po spodrsljaju proti Rogaški bo nujna zmaga

Nogometaše Maribora po spodrsljaju proti Rogaški z 2-2 čaka ligaški obračun proti Domžalam. Gostje se v Ljudski vrt podajajo z tremi zaporednimi tekmami brez zmage. Kakšne Domžale pa po menjavi strokovnega štaba pričakujejo v vijoličastem taboru?

Trener Damir Krznar je bil po remiju proti Rogaški izjemno kritičen do pristopa ekipe. Med vrsticami je dal vedeti, da si želi okrepitve v pravem pomenu besede. Časi, ko je Maribor dobival dodano vrednost brez odškodnin so že davno mimo, zato bo potrebno v moštvo tudi nekaj vložiti.

Nepisano pravilo v državnih prvenstvih se glasi, da mora pretendent za naslov prvaka tekme dobivati na t.i. manjših tekmah. Slednje se je v lanski sezoni v primeru Maribora potrdilo. Po tekmi z Domžalami vijoličaste čakata dve zahtevni tekmi proti Celju in Olimpiji, zato je zmaga več kot nujna.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Zaradi avgustovskih poplav 173 občin prijavilo za več kot 2,7 milijarde evrov škode

Občine so zaradi avgustovskih poplav prek aplikacije Ajda s skupno več kot 23.500 obrazci prijavile za več kot 2,7 milijarde evrov škode. Podatke je...

Več podobnih novic

Skip to content