spot_img

Pešci čez progo s kombijem?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Podjetje Riko, ki izvaja gradnjo vozlišča, podhoda in nove železniške postaje na Pragerskem, je prebivalce obvestilo, da od ponedeljka naprej zaradi intenzivne izvedbe del na novem podvozu, ne bo več mogoč prehod preko obstoječega železniškega prehoda. Nivojski prehod so zaradi varnosti ukinili.

Da bi prebivalcem omogočili varen prehod so organizirali nadomestni prevoz potnikov s kombijem po voznem redu. Kombi bo vozil na relaciji postajališče »Mercator trgovine« proti »podjetju Preklada« in nazaj.

Oster odziv krajanov

Po poročanju portala Bistričan so se na to ostro odzvali krajani in tudi Krajevna skupnost Pragersko Gaj. Na njihovo pobudo je bil sklican sestanek z naročnikom del, s katerim so se dogovorili, da se prevoz po obvozni cesti ne vzpostavi, prihodnji teden pa bodo sklicali sestanek z naročnikom del in izvajalcem v zvezi z obvozom in prehodom čez železniške tire.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img