spot_img

O sežigalnici na referendumu

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Lista za pravičnost in razvoj Mestnih četrti in Krajevnih skupnosti Mestne občine Maribor je pred včerajšnjo sejo javno pozvala mariborskega župana, Saša Arsenoviča, da naj iz seje Mestnega sveta Mestne občine Maribor umakne sprejemanje občutljivega akta, in sicer Občinskega prostorskega načrta mesta Maribor.

Po njegovih besedah te možnosti občanke in občani sploh niso imeli. Javna razgrnitev OPN-ja je še vedno v teku, ta se izteče v nedeljo, 3. julija.

OPN je bil včeraj sprejet v prvem branju. V drugi obravnavi dokumenta so mižni samo še amandmaji, ta razprava pa bo po mnenju mestnega svetnika bistveno zmanjšala vse operativne zmožnosti.

V Listi za pravičnost in razvoj bodo tako, kot so obljubili, če točka umestitve sežigalnice ne bo umaknjena iz dnevnega reda seje pričeli z aktivnostmi za izpeljavo referenduma.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img