NK Maribor v Pokalu Pivovarne Union proti Radomljam

Nogometni klub Maribor se po prepričljivih predstavah v Prvi ligi Telemach zdaj usmerja v pokalno tekmovanje, kjer jih v naslednjem krogu čaka obračun z ekipo Radomelj. Glede na izjemno formo ključnih igralcev vijoličasti veljajo za absolutne favorite za uvrstitev v četrtfinale Pokala Pivovarne Union.

Hillal Sudani in Josip Iličić sta v zadnjem obdobju pokazala izjemno formo, kar je dodatno dvignilo pričakovanja navijačev in strokovnega štaba. Sudani je z izjemnimi predstavami v napadu postal ključni igralec Maribora, medtem ko je Iličić s svojimi tehničnimi spretnostmi in izjemno igro na sredini igrišča dodal novo dimenzijo ekipi.

Kljub izraziti favoriziranosti Maribora pa strokovni štab opozarja na nevarnost protinapadov ekipe Radomelj.

Kljub temu, da Maribor velja za močnejšo ekipo na papirju, bo moral svojo kvaliteto pokazati tudi na igrišču, če želi brez težav napredovati v naslednji krog pokalnega tekmovanja.

Po besedah trenerja Anteja Šimundže bo ključna disciplina in osredotočenost v obrambi, ki ju bo Maribor potreboval, da se izogne morebitnim presenečenjem in se uvrsti med osem najboljših v Pokalu Pivovarne Union.

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content