NK Maribor je predstavil tri nove okrepitve

Nogometaši Maribora so danes dopoldne opravili uvodni trening v sklopu zimskih priprav na nadaljevanje državnega prvenstva. Trening so zaradi bolezni izpustili Josip Iličić, Behar Feta in Itsuki Urata. Ostali so bili bolj ali manj v polnem pogonu, kakšen pa je plan priprav, ki so bistvena baza za celotno koledarsko leto?

Maribor je do sedaj pripeljal tri novince, krilnega napadalca Maksa Barišiča iz Kopra, centralnega branilca Lana Vidmarja iz Slovenske Bistrice in Pijusa Širvysa iz litvanskega Panevežysa.

Konkretno prevetritev kadra je že ob svojem prihodu napovedal trener Ante Šimundža, športni direktor Marko Šuler pa je z dosedanjim potekom zimske nogometne tržnice zadovoljen.

Športni direktor je še razkril, da bodo pripeljali še dve okrepitvi in sicer na sredini igrišča in v napadu. Veznega igralca sta bojda z njegovim pomočnikom Marcosom Tavaresom našla v Braziliji, v napadalnem delu pa prihaja nogometaš prvokategornik. Več konkretnejših informacij bo znanih v prihodnjih dneh.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content