Mariborčani gostujejo pri Bravu

NK Maribor je kot kaže padel v rezultatsko krizo. V Murski Soboti proti Muri je gladko izgubil, proti skromnem Taboru iz Sežane pa je v Ljudskem vrtu uspel zgolj remizirati. Kakšna je agenda strokovnega štaba za gostovanje v Spodnji Šiški pri Bravu?

Na zadnji tekmi se je izjemno poznala odsotnost najboljšega strelca moštva Žana Vipotnika, ki ga je trener Damir Krznar zaradi lažje poškodbe preventivno izločil iz kadra. Ključen izziv pa bo moštvo prebuditi v ofenzivni liniji.

Bravo sicer po odhodu Dejana Grabiča vodi njegov nekdanji pomočnik Aleš Arnol. Filozofije niso spreminjali, še naprej namreč stavijo na trdno obrambo in hitro tranzicijo žoge med igralnimi linijami. Dodatna oteževalna okoliščina za vijoličaste pa bo ozko igrišče v Športnem Parku v Spodnji Šiški.

Za Mariborčane je naslov prvaka skoraj zagotovo že izgubljen. Bo pa nujno potrebno nabirati točke za uvrstitev med prva štiri mesta, ki še zagotavljajo nastope v evropskih tekmovanjih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:05

Pesnica je žagala pozno v noč

Občina Pesnica veliko pozornosti nameni svojim občanom. Tako so jim tudi letos priredili koncert, s katerim so se zahvalili vsem ženam in materam ter...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Skip to content