spot_img

Koncert za najuspešnejše šolarje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na Trgu Leona Štuklja je bilo že danes dopoldan pestro dogajanje. Župan Mestne občine Maribor, Saša Arsenovič je na trg povabil vse najuspešnejše učenke in učence ter dijake in dijake mariborskih osnovnih in srednjih šol. Letošnje šolsko leto, ki se sicer uradno zaključi jutri je na 19 mariborskih osnovnih šolah z odličnim uspehom zaključilo 268 učenk in učencev. Nekaj manj, natančno 227 dijakinj in dijakov pa je doseglo odličen učni uspeh na 17 mariborskih srednjih šolah.

Priznanja in pohvale so najuspešnejši učenci in dijaki že prejeli na dom, tako da je današnje dopoldne bilo namenjeno izključno zabavi. Za odlično atmosfero pa je poskrbela skupina LPS oz. Last pizza slice, gre za skupino, ki je letos Slovenijo zastopala na Evroviziji v Torinu. Učenci in dijaki navdušenja nad koncertom niso mogli skriti, še boljše volje pa so bili ob misli, da se jutri šolsko leto tudi zaključi. Nekaj med njimi pa smo jih povprašali, kaj bodo počeli med letošnjimi poletnimi počitnicami ….

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img