spot_img

Uprava ptujskega vrtca z novimi prostori

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ptujska županja Nuška Gajšek in ravnateljica Vrtca Ptuj Mateja Lobenwein sta  slovesno odprli prenovljene prostore uprave vrtca Ptuj v Raičevi ulici. Naložba selitve v prenovljene prostore je bila vredna dobrih 280.000 evrov, lenarško podjetje Lipa pa je dela začelo januarja.

Zakaj odločitev o selitvi vrtčevske uprave?

Kot je ob tem pojasnila županja, so se za selitev uprave v enoto Narcisa odločili zaradi gospodarnega ravnanja s proračunskim denarjem, saj je uprava doslej delovala v najetih zasebnih prostorih, v katerih je mesečna najemnina predstavljala visok strošek, s selitvijo pa so uredili lastniške prostore občine za upravo vrtca.

“S preselitvijo smo izboljšali pogoje za delovanje uprave, ki je na novi lokaciji neposredno povezana z dejavnostjo, saj v njeni bližini deluje šest enot vrtca. Uprava se je preselila v pretežni del pritličja, vhod pa poteka preko obstoječega gospodarskega vhoda in je ločen od glavnega vhoda, ki je namenjen vstopu otrok v vrtec,” pa je pojasnila ravnateljica Mateja Lobenwein.

Kaj je bilo v sklopu projekta izvedeno?

V sklopu projekta so izvedli rušitvena dela, v pritličju so odstranili stavbno pohištvo, nenosilne opečne stene, tlake ter del obstoječih sanitarij. V celotnem objektu so menjali skoraj vso zunanje stavbno pohištvo, razen glavnih vhodnih vrat in evakuacijskih vrat v pritlični igralnici.

Poskrbeli so za vsa potrebna inštalacijska dela, ob tem pa menjali okna in varnostne rešetke, zunanja in notranja vrata, uredili stekleno nadsvetlobo na predelnih stenah, v pisarnah položili talne obloge, v skupnih prostorih in sanitarijah pa keramiko.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img