spot_img

Knjižnica Pobrežje se seli na novo lokacijo

V zadnjem tednu

Knjižnica Pobrežje se zaradi selitve na novo lokacijo v začetku septembra zapira. V bližnjem centru so prostori precej večji. Sedaj so imeli na voljo 230 kvadratnih metrov površine, v novih prostorih pa 530 .

V novi enoti bodo postavili tudi zabojnik za brezplačno vračilo gradiva, ob enem pa bodo vpeljali tudi novost. Lokacija pa ni zgolj začasna, ampak bodo tam delovali vse dokler ne bo zrasla nova soseka, kjer so predvideni prostori za knjižnjico.

Knjižnica Pobrežje bo zaradi selitve zaprta med 5. in 30. septembrom, uporabnike knjižnice pa vabijo, da pred selitvijo obiščejo knjižnico in si pravočasno zagotovijo gradivo. Med zaprtjem se zamudnine in opomini ne bodo obračunavali.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Kegljaški klub Lokomotiva proslavil 70- obletnico delovanja

Kegljaški klub Lokomotiva je s slavnostno akademijo, ki je potekala v gasilskem domu v Dogošah, počastila 70 obletnico svojega...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel