spot_img

Kmalu se začenja 33. lutkovni pristan, festival z najdaljšo tradicijo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V Lutkovnem gledališču Maribor so predstavili program festivala  33. poletnega Lutkovnega pristana, ki bo trajal od 6 do 31. avgusta. Vstopnice za predstave pa bodo na voljo po simbolični ceni enega evra.

Predstave namenjene otrokom, bo z zlatimi zvezdicami ocenjevala otroška žirija. Predstavi, ki bo prejela največ zvezdic pa bo podeljena nagrada Zlata žirafa, sicer znan logotip lutkovnega festivala z najdaljšo tradicijo.

V mariborskem lutkovnem gledališču pa že pogledujejo proti novi sezoni v letu 2023, ko pripravljajo tri abonmaje in sicer Abonma žogica za otroke starejše od treh let, abonma Zvezdica za nad šest let in Abonma Jozefina, ki je namenjen mladostnikom nad 15 letom starosti.

Po dveh letih epidemije, ko svojih predstav niso mogli izpeljati, si najbolj želijo umirjenih epidemioloških razmer in celotno realizacijo programa po začrtanih ciljih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img