Kljub kazni bo Ljudski vrt dobro obiskan

Mariborčani se po remiju na gostovanju v Rogaški, pripravljajo na obračun z Domžalami. Tekma z zadnjeuvrščenim moštvom je razgalila številne slabosti vijoličastih, predvsem v fazi napada. Oteževalna okoliščina je bilo obupno igrišče, a bi se morala ekipa, ki velja za velikana slovenskega nogometa morala znajti drugače.

Ekipi se je v minulih dneh pridružil novinec Etienne Beugre, kaj od njega pričakuje strokovni štab.

Domžale veljajo za izrazito nepredvidljivo moštvo, saj so v aktualnem poteku sezone igrali po sistemu toplo- hladno. Na zadnje so po seriji slabih rezultatov uspeli premagati vodilne Celjane.

Ljudski vrt bo, kljub kazni disciplinskega sodnika NZS l3epo zapolnjen, Ante Šimundža in Ažbe Jug pa poudarjata, da je lahko izrečena kazen prav tista malenkost, ki bo v igralcih in navijačih vzpodbudila pozitivno energijo.

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content