spot_img

Kakšni so obeti vlade na ptujskem?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ptujska občina je v zadnjem mandatu prejela določena državna in evropska sofinancerska sredstva za izpeljavo večih strateško pomembnih projektov. V kolikšni meri pa so bili pri tem uspešni?

A vendarle, gre večinoma za splet politično nesrečnih okoliščin. Ko je na lokalni ravni na oblasti leva politična garnitura, državo vodijo desno sredinske stranke, ali obratno. Tako je bilo tudi v zadnjih dveh letih. Po nastopu mandata Roberta Goloba pa se pojavlja priložnost za dosego vseh še vedno nerealiziranih infrastrukturnih idealov.

Tretja vlada Janeza Janše je, v primerjavi s preteklimi levosredinskimi vladami veliko več sredstev namenjala perifernim območjem, kar so potrdili tudi številni župani na Ptujskem območju. Kakšni pa so obeti od nove vlade?

Podlehniška občina je ena izmed širših lokalnih entitet upravne enote Ptuj, ki je v zadnjih letih naredila določen investicijski preboj. Kako pa bi ji lahko sledile še druge občine?

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img