Kakšna so pričakovanja slovenskih odbojkarjev pred Svetovnim prvenstvom?

Slovenska reprezentanca se v okviru prijateljskega turnija “odbojkarske vročice” pripravlja na svetovno prvenstvo. Stanje v moštu pa je, kljub menjavi selektorja tik pred enim najpomembnejših turnirjev, dobro.

Slovenska odbojka je v zadnjih letih doživela vratolomen vzpon, Slovenci so namreč osvojili srebrno odličje na zadnjem evropskem prvenstvu in s tem postali edina evropska reprezentanca, ki je v štirih letih na EuroVolley-ju osvojila dve kolajni. Kakšni pa so cilji za svetovno prvenstvo, ki se začne že 26. avgusta?

Slovenci so v zadnjem letu pridobili enega izmed močnih mladih adutov, govora je o Roku Možiču, ki je v dresu Verone dosegel največ točk v eni izmed najboljših odbojkarskih tekmovanj, italijanski SuperLigi.

V sklopu medijskega termina smo se pogovarjali z vzhajajočo zvezdo slovenske odbojke Rokom Možičem, ki je hkrati tudi ambasador mariborskega Olimpijskega festivala evropske mladine 2023. Eksluzivni intervju bomo objavili v ponedeljek 22. avgusta na naši spletni strani in v oddaji Regionalno ob 18:30 uri samo na NET TV.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content