spot_img

Kako uspešno se je Nuška Gajšek lotila županovanja?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Nuška Gajšek je bila na lokalnih volitvah 2014 izvoljena v Mestni svet Mestne občine Ptuj, kjer je v obdobju do 2018. vodila svetniško skupino SD. Z nekaj več kot 170 pobudami in vprašanji na mestnem svetu je bila ena izmed najaktivnejših, zato se je podala v kandidaturo za županjo Ptuja in bila kasneje tudi izvoljena. Kakšen pa je rezime njenega prvega mandata na čelu MO Ptuj?

Če ji še opozicija pritrjuje vzpostavitev politične stabilnosti mestnega sveta, pa ji prenekateri mestni svetniki zamerijo prepočasen razvojni preboj mesta.

Ptujska občina je v zadnjem mandatu sicer bila uspešna na nekaj javnih razpisih države in Evropske unije, a bi lahko oz. morala bistveno več. Kaj pa si Ptuj lahko obeta od nove vlade Roberta Goloba?

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img