spot_img

Kako izgleda nov mariborski spletni koledar?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zavod za turizem Maribor je vzpostavil komunikacijski kanal VisitMaribor+, “mariborsko obarvan” iskalnik, ki ga vsebinsko nadgrajuje nov mestni koledar. Ta ponuja ažuren pregled dogajanja v štajerski prestolnici in je, skupaj z drugimi vsebinami na VisitMaribor+, namenjen predvsem vsakodnevni rabi posameznikov iz lokalnega okolja. Uporabnike vabijo, da spletni mestni koledar preizkusijo ob prihajajočem Prešernovem dnevu, ko se bodo v Mariboru zvrstili številni kulturni in drugi dogodki.

Kako najti nov iskalnik?

VisitMaribor+ je dostopen na povezavi home.visitmaribor.si in ga je moč z enim klikom nastaviti kot privzeto stran spletnega brskalnika ali dodati bližnjico na mobilne naprave. Portal združuje personaliziran iskalnik, mestni koledar in druge privlačne funkcije po meri uporabnika ter tako omogoča široko vključevanje vsebin kulturnih, turističnih, športnih in drugih ustanov oz. posameznikov.

“Z “VisitMaribor+ smo vsebinsko nadgradili uspešen in zelo učinkovit turistični portal destinacije Maribor. Delno tudi spodbujeni z razmerami, ki jih je prinesla epidemija, smo pri tokratni nadgradnji imeli v mislih predvsem potrebe in interese nas samih, Mariborčanov, ki smo radi ves čas v stiku s svojim mestom – bodisi med iskanjem na spletu, sproščanjem ob najlepših vedutah našega mesta ali načrtovanjem, katerih dogodkov nikakor ne smemo zamuditi. Naš cilj je, da VisitMaribor+ razvijemo v orodje, s katerim se bodo Mariborčani povezali s svojim mestom in ga bodo imeli zmeraj na svoji dlani.” je povedal Jure Struc, direktor Zavoda za turizem Maribor.

Ob Prešernovem dnevu se bodo v Mariboru in okolici zvrstili številni dogodkipreverite jih v novem spletnem mestnem koledarju!

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img