V prehodu iz starega v novo leto je nepridiprav izvršil drzno tatvino v stanovanjski hiši na območju Maribora, pri čemer je lastnike oškodoval za približno 120.000 evrov. Policija poroča, da se je tatvina zgodila med 30. decembrom in 2. januarjem, ko je storilec iz hiše neopaženo odnesel zlatnino, gotovino ter več ur višjega cenovnega razreda.

Med odtujenimi predmeti so bile dragocene ure priznanih blagovnih znamk, kot so Tag Heuer, Rolex, Ceruti, G-Shock, Hoblot, V6, AP in Hublot. Vsaka od ukradenih ur ima svojo zgodbo in vrednost, zato je skupna ocenjena vrednost ukradenih ur in drugih predmetov približno 120.000 evrov.

Policija je objavila seznam odtujenih ur, vključno z opisi barv, vzorcev in pasov, ter poziva vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o teh predmetih ali storilcu, naj se nemudoma obrnejo na policijo. Med odtujenimi predmeti so bile ure različnih barv, od mornarsko modre do bele, z različnimi notranjostmi in vzorci.

Zaskrbljujoče je dejstvo, da je storilec izkoristil čas med prazničnimi dnevi, ko so lastniki verjetno odsotni, da bi neopazno izvršil svoje dejanje. Policija zdaj poziva javnost, da sodeluje in pomaga pri preiskavi tega zavržnega dejanja. Očividce ali tiste z informacijami prosijo, naj pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimno številko 080 1200.

Takšni incidenti poudarjajo pomembnost sosedskih povezav in sodelovanja z lokalnimi organi za ohranjanje varnosti v skupnosti. Skupaj s policijo lahko državljani pomagajo zagotoviti, da njihove skupnosti ostanejo varne in zaščitene pred kriminalom.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj