spot_img

Dolga pot do podravskega vodovoda

V zadnjem tednu

Na današnji že 15. redni seji kolegija županov spodnjega Podravja so se župani vnovič seznanili s pregledom aktivnosti Celovite obnove vodovodnega sistema Spodnjega Podravja.

Pri cevovodih, ki jih vsaka občina ločeno projektira so dosegli napredek, a pot do udejanja bo še dolga.

Nekateri župani so nad predstavljenim projektom bili zaskrbljeni, saj so imeli pomisleke na zaključno fazo del, ki jih je pomembno že takoj podrobno opredeliti.

Tako je že od začetka predlagal, da je ključno, da uredijo področja ob glavnem vodu.

Govorili so tudi o urejanju novih globinskih vodnjakov, za kar so objavili nov razpis, ki se zaključi šele konec meseca.

In medtem ko se številni župani Spodnjega Podravja vodovod še načrtujejo, pa je Kidričevo tisto, katerega župan je že od začetka nasprotoval skupnemu projektu in uspešno udejanjil svoje načrte.

In rezultati, ki so jih v dveh letih dosegli so impresivni, saj so večino začrtanih vodovodnih projektov tudi realizirali.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Najstarejše mesto obiskal lihtenštajnski princ Nicolaus

Na Ptuju so minuli vikend potekali Viteški dnevi, ki jih organizira Viteški red Svetega Jurija iz Koroške. Vrhunec dogajanja...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel