spot_img

Dobrodelno s predstavo “Zbogom korona, mi gremo na dopust”

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Marca 2020 je bila na obzorju apokalipsa. Pretila nam je novodobna kuga neslutenih razsežnosti. Dobavne verige so se začele trgati, številke okuženih so strmo naraščale, nemir se je naselil v ljudi. V smeha polnem šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust pa bo stendapovsko-kantavtorski dinamični duo metaforično mahal v slovo najbizarnejšemu obdobju našega življenja. Gre sicer za dobrodelni stand-up dogodek, na katerem bosta osrednji figuri Perica Jerković in Robert Petan.

Društvo Up-ornik in društvo Stand up Avtmigeci v Narodnem domu Maribor organizirata dobrodelno stand up predstavo: Zbogom korona, mi gremo na dopust, pod katero sta podpisana Perica Jerković in Robert Petan.

Cena vstopnice je 14€, karte je možno kupiti na dan dogodka, blagajna bo v Narodnem domu odprta uro pred začetkom predstave, ki je napovedana ob 19. uri
Zbran denar se bo porabil za pomoč socialno ogroženim ostarelim ljudem in sivcer za nakup darilnih trgovinskih kartic, vsaka v vrednosti 50 eur, ki jih delijo svojim uporabnikom. Uporabniki oz.odjemalci pa lahko takšno kartico prejmejo na vsake 4 tedne.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img