spot_img

Do danes naprej predprodaja smučarskih vozovnic

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Danes je Javno podjetje Marprom iz Skupine JHMB pričelo s predprodajo sezonskih smučarskih vozovnic za zimo 2022/2023 na Mariborskem Pohorju in Arehu. Začetno obdobje predprodaje, ko bo na blagajni na spodnji postaji gondole moč kupiti nove sezonske vozovnice po najugodnejših cenah, bo trajalo do 22. maja. Nakup vozovnic bo mogoč tudi z unovčitvijo bona 2021.

Predprodaja za prihodnjo zimo na Pohorju bo obsegala tri obdobja, pri čemer bodo nove sezonske smučarske vozovnice samo v času t. i. super predprodaje od 9. do 22. maja za odrasle stale 430 EUR, za mladino, študente in seniorje 360 EUR, za otroke 240 EUR in enako tudi za invalide.

Blagajna pod Pohorjem, ki obratuje vsak dan, bo imela med super predprodajo podaljšan delovni čas, saj bo ob četrtkih odprta do 17. ure in ob vikendih do 16. ure.

V naslednjih obdobjih predprodaje – ta se bo zatem nadaljevala ob koncu poletja – se bodo cene sezonskih vozovnic postopoma zviševale.

Glavni razlog za dvig cen sezonskih smučarskih vozovnic je v občutni podražitvi energentov, še zlasti v bistveno višjih cenah električne energije.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img