Debi Iličića na Štajersko- prekmurskem derbiju?

NK Maribor se po »toči golov« in remiju v Celju pripravlja na nov derbi, tokrat štajersko- prekmurski, proti Muri. Slednja je tudi po manjših grožnjah navijačev, zaradi slabih predstav, v zadnjih tednih vidno dvignila formo. Mariborčani pa še naprej ne najdejo prave rešitve za nabiranje točk.

V preteklosti je Maribor še kako znal igrati na rezultat, kar jim je prineslo številne državne naslove in evropske presežke. V zadnjih letih pa to danost več kot izgublja. Denimo v zadnjih štirih tekmah je gole prejel v zadnjih minutah, je to pomanjkanje koncentracije ali kvalitete nogometašev?

Mura je moštvo, ki je dobra v tranziciji žoge iz obrambe v napad, poleg tega v konici napada premore močno orožje v obliki Mirlinda Dakuja. Kje pa še pretijo največje nevarnosti Prekmurcev?

Vijoličastim v eni izmed najslabših sezon že pošteno teče voda v grlo. Če je državni naslov že zdavnaj pozabljen pa bo tudi uvrstitev med prva štiri mesta zelo težka naloga, saj so trenutno točkovno bližje ligi za bedaka kot ligi za prvaka.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Na klop Maribora se vrača Ante Šimundža

Novo vijol’čno poglavje: v Ljudski vrt se vrača Ante Šimundža. Po tem, ko je Damir Krznar v ponedeljek zapustil mesto trenerja, iskanje njegovega naslednika ni...

Več podobnih novic

Skip to content