spot_img

Brezplačno iz Maribora na Roglo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Tudi letos lahko vsako sredo in petek v juliju ter avgustu za brezplačni prevoz na Roglo uporabite brezplačni avtobus. Za brezplačni prevoz so poskrbele občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, združene v Turistično destinacijo Rogla-Pohorje. Turistični avtobus bo vozil na relaciji MARIBOR – SLOVENSKA BISTRICA – SLOVENSKE KONJICE – ZREČE – ROGLA

Tako domačinom kot obiskovalcem bo omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo. “Obenem želimo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. To je še en korak na poti v »zeleno« prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje,” so zapisali v omenjeni destinaciji.

Vožnje s turističnim avtobusom se pričnejo v petek, 1. 7. 2022. Avtobus bo vozil po priloženem voznem redu do konca meseca avgusta.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img