spot_img

Bodo ruški svetniki tokrat le sklepčni?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Ruše bodo danes ponovno skušali speljati izredno sejo, na kateri si županja Urška Repolusk želi občinskim svetnikom predstaviti aktivnosti v zvezi z obvoznico ter finančne posledice umeščanja, kar so svetniki zahtevali s sklepom na 20. redni seji. Pretekli teden je bila zato predvidena 5. izredna seja na temo omenjeno temo.

Sprejem sklepa na 20. redni seji, da se ustavijo vse aktivnosti v zvezi z umeščanjem trase obvoznice ob železnici, pomeni blokado ne samo Podrobnega občinskega prostorskega načrta-obvoznica, ampak tudi blokado pri sprejemanju Občinskega prostorskega načrta, kot najvišjega razvojnega prostorskega akta, ki je v zaključni fazi in na katerega občani čakajo že skoraj 10 let.

Tudi na tej seji pa bodo imeli občinski svetniki možnost odločiti in izločiti katerokoli varianto obvoznice, torej ali prvotno varianto 1 ali pa varianto 2 – ob železnici.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img